Nézzük a hozzávalókat 6 személye
- 1 liter víz
- 1 kilogramm kristálycukor
- 2 nagy fej citrom
- 1 vérnarancsaroma
Elkészítés
Forraljuk fel a vizet, majd adjuk hozzá a citrom levét és a cukrot oldjuk fel benne. Ha elkészül a szirup, akkor vegyük le és hagyjuk lehűlni. Amikor teljesen kihűlt, akkor adjuk hozzá a vérnarancsaromát, keverjük el jó alaposan, majd töltsük üvegekbe. Zárjuk jól le, hogyha megszomjaznánk, akkor szódavízzel, vagy sima vízzel hígítva fogyasszuk, inkább hűtve! Istenien finom!
Újra kapható a Bambi?
Egyébként azt tudtátok, hogy újra kapható a Bambi? Ha nem akartok otthon kisérletezni vele, akkor meg is vehetitek! Persze ez már nem olyan, mint az a régi, de akkor is Bambi. Hogy milyen ez a Bambi? Ilyen: minimális cukortartalom, 100%-ig természetes, helyben előforduló összetevők. Sajnos a kultikus csatos üveg is eltűnt, helyét a korszerű kézzel is nyitható koronazár váltotta fel. Ízekben sem tartották meg a narancsot, pontosabban egy kis csavart tettek a történetben, több ízben is kapható, és ez mint citrusos ízvilág: rebarbara, narancs, sevillai narancsvirág, gyömbér-boróka és citrusos citrom. Az új Bambi igazi prémium minőség, ami kicsit azért, vagy inkább nagyon eltér a Kádár-koritól, de azért érdemes kipróbálni.
És egy kis igazi nosztalgia!
És most lássuk, mi a Te véleményed a régi és az új Bambiról!
Melyik volt a jó, a régi vagy az új Bambi?
Forrás: Fotó: hirmondo.ro