Fine dining utasellátó szolgálja ki a vonatozni vágyókat a csopaki vasútállomáson. Luxusban élvezhetjük a finom feletok a Resti by Laurel-nél!
Luxus utasellátó nyílt a csopaki vasútállomáson
Laza, de klasszikus hangulatban nyitotta meg étterme ajtóit a Laurel a csopaki vasútállomáson, ahol a fine dining egyfajta új értelmet nyert. A sztereotípiákat ledöntve a Resti by Laurel a túlságosan merev és szigorú körülmények helyett egy sokkal lazább kivitelben alkották meg az utasellátót, amelyben maximum nyolc-tíz fő tud egyszerre helyet foglalni és két séf készíti el minden kívánságukat. Az új fine dining utasellátóban az atmoszféra olyan, mintha barátokhoz mennénk át egy finom vacsorára, ahol kiválóan fogjuk érezni magunkat, viszont az ételek olyan luxusban készülnek, hogy arra nincsenek szavak.
Resti by Laurel Csopak
Egy Laurel éttermet már ismerhetünk Budapestről, viszont a hasonlóság csak a menüben fedezhető fel, hiszen a minőség ugyanaz. A csopaki vasútállomáson található Laurelt viszont a kötetlenség, a fesztelenség jellemzi, mint egy fine dining miniben. A z újonnan nyitott étterem azonban abszolút luxust képvisel az eddig megszokott vasútállomásokon lévő gasztronómiai színvonalhoz képest.
Hol találjuk meg a Restit
A vonatról leszállva nem kell messzire mennünk, ugyanis a Resti az állomás épületének felét foglalja el, a perontól konkrétan négy méterre. A vonatról leszállva, a folyosóra érve rögtön a váróterem feliratával találkozhatunk és az egész étterem akkora, mint egy nagyobb konyha vagy mint egy váróterem. A méretéből adódik a családi és laza atmoszféra, amitől az étterem teljesen egyedivé válik. Az asztaloknál mindössze négy-öt ember fér el és a pultnál ugyanennyi, így ha a családdal érkezel, akkor az egész étterem a tiétek lehet! A Laurel munkatársa, Karácsony Bence áll a pult mögött, aki egy egyszemélyes hadseregként kezeskedik a vendégek elégedettségével. Egyszerre készíti elő az ételeket, főz, bort kínál és mindezt a szemünk láttára.
Főzés közben még beszélgetésre és nevetésre is marad energiája, így a Restiben ebédelni tényleg olyan mintha egy jóbarátunkhoz ugornánk át egy jót enni.
A jelenlegi menühöz az alapanyagokat a Laurelben készítik el, majd a Restiben Bence állítja össze a hat tételből álló menüt, ami jelenleg a következő:
1. Kovászos kenyér, füstölt vaj
2. Pisztráng, Gomba, Savanyú káposzta
3. Fehérrépa, soy balzsam, dió
4. Kakas ramen
5. Körömpörkölt, borsodi csalamádé, bodag
vagy
Gombapörkölt, Borsodi csalamádé, bodag
6. Ananász, gin, kókusz rumbaba
Az étterem nagyobb közösségi élményt nyújt azzal, hogy a bodagot Bencével együtt közösen készíthetjük el a kerti green eggben. Ezért a hat tételből álló menüért mindössze 17 500 forintot kell kifizetnünk, ami egy fine dining luxus színvonalért igazán jutányos ár, ami abszolút megéri az árát!
Csopaki Resti nyitvatartása
Péntek: 19:00
Szombat: 13:00 és 19:00
Vasárnap: 13:00