hirdetes

10 konyhai trükk, amit a szakácsok el akarnak titkolni mindenkitől! Most felfedem neked ezeket!

Sz.F.

A főzés igazi igazi öröm, de csak ha ismered a megfelelő trükköket, amelyekkel minden tökéletes lesz. A most következő cikkben mutatok nektek 10 konyhai trükköt, amit a szakácsok féltve őriznek és nem mondanak el senkinek! 

10 konyhai trükk, amit a szakácsok el akarnak titkolni mindenkitől! Most felfedem neked ezeket!

Ellenőrizd, mennyire friss a tojás a következő ábra alapján: fent a legrégebbi, bal alsó a legfrissebb, a középső 1 hetes, a jobboldali 2-3 hetes.

Egy fakanál a láboson megakadályozza hogy kifusson a víz.

Fagyasztott szőlőszemekkel tartsd hidegen a bort, nem lesz víz íze.

Nyomkodd át a citromot mielőtt felvágod, sokkal több leve lesz. A következő oldalon folytatom! 

10 konyhai trükk, amit a szakácsok el akarnak titkolni mindenkitől! Most felfedem neked ezeket!

A fokhagyma a következő módon hámozható: tedd egy tálba, jól rázd át, és kész!

Helyezz kevés citromszeletet a sült hal alá, így az íze szuper lesz!

hirdetes

Így hámozd kanállal a gyömbért!

10 konyhai trükk, amit a szakácsok el akarnak titkolni mindenkitől! Most felfedem neked ezeket!

Forrald fel a vizet jégkockafagyasztás előtt, és kristálytiszta lesz a végeredmény.

hirdetes

Ha egy zsákban mélyhűtöd a fagyit, nem lesz kemény, és kanalazható marad.

Ha szereted a tojást, a sütőben, 160 fokon 15 percig sütve tökéletes főtt tojást kapsz, ráadásul egyszerre sokat tudsz készíteni.

10 konyhai trükk, amit a szakácsok el akarnak titkolni mindenkitől! Most felfedem neked ezeket!

A fokhagyma a következő módon hámozható: tedd egy tálba, jól rázd át, és kész!

Helyezz kevés citromszeletet a sült hal alá, így az íze szuper lesz!

Így hámozd kanállal a gyömbért!

10 konyhai trükk, amit a szakácsok el akarnak titkolni mindenkitől! Most felfedem neked ezeket!

Forrald fel a vizet jégkockafagyasztás előtt, és kristálytiszta lesz a végeredmény.

Ha egy zsákban mélyhűtöd a fagyit, nem lesz kemény, és kanalazható marad.

Ha szereted a tojást, a sütőben, 160 fokon 15 percig sütve tökéletes főtt tojást kapsz, ráadásul egyszerre sokat tudsz készíteni.

Forrás: szupertanacsok.blog.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Eszterházy torta

Eszterházy torta: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Az Esterházy-torta a magyar... Tovább

Tatárjárás

Tatárjárás: A vérzivataros időkben sok vész pusztított az országban, egyik közülük a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek