Ha megkelt a tészta, nyújtódeszkán 3 részre osztjuk, és óvatosan kb. 45-50 x 30 cm-es téglalapra húzzuk szét az egyiket. Én kézzel szoktam a levegőben, sodrófával nem szabad, mert akkor tuti, hogy nem marad levegős a tészta. Ha ez megvan, elosztjuk rajta az egyik tölteléket és a sajt harmadát, majd feltekerjük. Érdemes egy kis lisztet szórni a deszkára, hogy ne ragadjon rá feltekeréskor. Egymás után megtöltjük mindhármat, aztán óvatosan kb. 50 centisre húzzúk-görgetjük, és összefonjuk a 3 rudat.
Tegyük tepsipbe és a tetejét kenjük meg felvert tojással, és letakarva 35-40 percig újra meleg helyen kelesztjük. Figyeljünk arra, hogy óvatosan kell letakarni, nehogy beleérjen, mert akkor beleragadhat.
A kelést követően megint megkenjük tojással, és előmelegített 170-180 fokos sütőben kb. 45 percig kell sütni, lehetőség szerint alsó-felső sütésen hőlégkeverés NÉLKÜL! Ha túlságosan pirulna a teteje, akkor sütőpapírral takarjuk le, hogy ne égjen meg véletlenül sem.