hirdetes

Ebben a 16.kerületi fagyizóban még az olasznál is finomabb fagylaltot kaphatsz!

GI
isteni fagylaltok a nyári hőségben

Fazekas Ádám nem mellesleg a 16.kerületi Fazekas cukrászda tulajdonosa, ahol nap, mint nap kápráztat el minket csodálatos és ízletes mesterműveivel. A süteményeket és fagylaltokat gondosan válogatott alapanyagokból készíti nagyfokú szakértelemmel. A tej egy szentei családi gazdaságból származik. Az édességek semmilyen színezéket, aromát, emulgeáló és térfogatnövelő szert nem tartalmaznak, így az allergiások is nyugodtan fogyaszthatják. 

Az igazi kánaán díjnyertes fagyikkal

A kínálat igen sokszínű, így bárki megtalálhatja a kedvére valót. Helyet kapnak a klasszikus ízek, de a különleges, sós fagylaltok is, úgy, mint sós karamell, sós pekándió, tökmag…stb. ott sorakoznak a pultban. Összesen 35 féle ízzel dolgoznak, melybe beletartozik nem mindennapi tejföl fagyi, illetve a kovászos uborka fagylalt, melyről aligha hallhattunk. Tekintettel az ételérzékenyekre tej-, glutén-, laktóz-és cukormentes opciók is elérhetőek. 

hirdetes

A kép csak illusztráció!

hirdetes

Ugyanez vonatkozik az általuk készített süteményekre is, melyek különlegesek, látványosak és nem utolsó sorban ízletesek. A hagyományos torták kedvelői és az újhullámos ízek hódolói is válogathatnak a jobbnál jobb édességek között. Persze itt is találunk mentes verziót. 

Természetesen az ízletes fagylaltokat nemcsak saját cukrászdájukban, hanem az ország további 23 pontján is megkóstolhatjuk. A listát itt találod!

Amíg tart a forróság, érdemes ide ellátogatni és megkóstolni ezeket a krémes finomságokat!  
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szent Anna-tó, Tusnádfürdő

Szent Anna-tó, Tusnádfürdő: Népszerű idegenforgalmi helyszín Erdélyben. Tusnádfürdő... Tovább

József Attila Színház

József Attila Színház: Budapesten, a 13. kerületben, a Váci út 63. sz. alatt működik.... Tovább

Tovább a lexikonra
Gasztronómia